Kirkkonummen Autokatsastus

Avoinna arkisin:
Katsastus: 8:00-18:00
Rekisteröinti: 8:00-15:45

Voitte tiedustella pidennetyistä rekisteröintiajoista puhelimitse

Lauantaisin:
Katsastus: 9:00-14:00
Rekisteröinti: Suljettu.

Uutta! Nyt voit lähettää meille whatsapp viestejä numeroon

040 5841928.

Vastaamme työajan puitteissa ajoneuvojen katsastus ja rekisteröinteihin liittyviin kysymyksiin.

Viimeinen katsastus otetaan vastaan 30 min ennen sulkemisaikaa tai jonotilanteen mukaan.

Suoritamme määräaikaiskatsastuksia kevyelle ja raskaalle kalustolle, sekä muutos- ja rekisteröintikatsastuksia kevyelle kalustolle.

Meillä on käytössämme drive-in-katsastus, johon voit ajaa milloin parhaiten sopii. Rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin, samoin kuin peräkärryille ja kuorma-autoille varaa aika soittamalla.

Asemallamme tehdään kaikkia rekisteröintitoimenpiteitä (rekisteröinnit, omistajan/haltijanmuutokset, liikennekäytöstäpoistot, ja -käyttöönotot, siirtoluvat, rekisterikilpien tilaukset ym.)

Nettiajanvaraus on tarkoitettu ainoastaan henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia sekä jälkitarkastuksia varten. Muissa katsastuksissa pyydämme tiedustelemaan aikoja puhelimitse.

Veneen rekisteröinnit

Veneen voi nyt rekisteröidä toimipisteessämme. Lisätietoa veneen rekisteröinnistä saat http://www.venerekisteri.fi/

Tervetuloa!