Kirkkonummen Autokatsastus

Avoinna arkisin:
Katsastus: 8:00-18:00
Rekisteröinti: 8:00-15:30
Voitte tiedustella pidennetyistä rekisteröintiajoista puhelimitse

Lauantaisin:
Katsastus: 9:00-14:00
Rekisteröinti: Joka kuukauden ensimmäinen lauantai

Viimeinen katsastus otetaan vastaan 30 min ennen sulkemisaikaa tai jonotilanteen mukaan.

Suoritamme määräaikaiskatsastuksia kevyelle ja raskaalle kalustolle, sekä muutos- ja rekisteröintikatsastuksia kevyelle kalustolle.

Meillä on käytössämme drive-in-katsastus, johon voit ajaa milloin parhaiten sopii. Rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin, samoin kuin peräkärryille ja kuorma-autoille varaa aika soittamalla.

Asemallamme tehdään kaikkia rekisteröintitoimenpiteitä (rekisteröinnit, omistajan/haltijanmuutokset, liikennekäytöstäpoistot, ja -käyttöönotot, siirtoluvat, rekisterikilpien tilaukset ym.)

Veneen rekisteröinnit

Veneen voi nyt rekisteröidä toimipisteessämme. Lisätietoa veneen rekisteröinnistä saat http://www.venerekisteri.fi/

Tervetuloa!