Kirkkonummen Autokatsastus Oy

Asentajantie 3, 02400 Kirkkonummi

Suoritamme määräaikaiskatsastuksia kevyelle ja raskaalle kalustolle, sekä muutos- ja rekisteröintikatsastuksia kevyelle kalustolle.

Asemallamme on drive-in-katsastus, johon voit ajaa milloin parhaiten sopii. Rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin, samoin kuin peräkärryille ja kuorma-autoille varaa aika soittamalla numeroon 09-290 2300. Määräikaiskatsastuksen henkilö- ja pakettiautolle voit tehdä myös viereisestä linkistä "ajanvaraus".

Asemallamme tehdään kaikkia rekisteröintitoimenpiteitä (rekisteröinnit, omistajan/haltijanmuutokset, liikennekäytöstäpoistot, ja -käyttöönotot, siirtoluvat, rekisterikilpien tilaukset ym.) Tarkista rekisteröinnin poikkeavat aukioloajat aina alta !

ARKISIN  8:00-15:30
Lauantaisin: Kuukauden ensimmäinen
Voit tiedustella pidennetyistä rekisteröintiajoista soittamalla

Huom ! Drive In asiakkaat ,suljemme kassa-ja katsastuspalvelun puoli tuntia ennen sulkemisaikaa !

Veneen rekisteröinnit

Veneen voi nyt rekisteröidä toimipisteessämme. Lisätietoa veneen rekisteröinnistä saat http://www.venerekisteri.fi/

Tervetuloa!